Moni-ilmeinen erillistalo länsirinteessä. Toista samanlaista ei löydy. Talo on eri tasoissa kallion päällä. Talo on rakennettu 1960 ja sitä on laajennettu 1967. Taloa on kunnostettu säännöllisin väliajoin, mutta iso saneerausprojekti alkoi 2013 ja valmistui kesällä 2015.

torstai 17. huhtikuuta 2014

Sisäpiha

Talon isäntä ja emäntä ovat yhtä mieltä siitä että sisäpiha tulisi saada yhtenäisen ilmeen.
Vanhat harmaat ja keltaiset pihakivet poistetaan ja terassin ja portaiden uudet laatat tulevat tilalle.

Piha ja talo ennen remonttia.
Kuvassa vasemmalla puolella oleva puinen ovi vaihdetaan modernimpaan, uusien ikkunoiden kanssa yhteensopivaksi. Oikealla tuo terassi joka uusittiin kesällä 2013. Tarkoitus olisi että tuota samaa laattaa käytettäisiin koko sisäpihalla (ei nurmialueella.)
Uutta terassin laattaa.

Parempi kuva vanhasta harmaasta ja keltaisesta pihakivistä sisäpihalla. Kun kaikki laatta on samaa tulee sisäpihan ilme parenemaan entisestään.
Uudet portaat. Portaiden oikealla puolella oleva alue pitäisi myös saada kivemmaksi...


Yön aikana oli rakennusmaestroltamme tullut sähköpostia ja idea oli taas kerran loistava. Erik ehdotti että tuon laatan sijaan rakentaisimme nykyisten pihakivien päälle komposiittiterassin joka olisi samaa sävyä kuin tuo terassin laatta. Tämä olisi huomattavasti nopeampaa, hieman halvempaa mutta kuitenkin yhtä tyylikästä. Komposiittiterassi on myös mukava paljaalle jalalle, kestävä ja helppo pitää puhtaana. Samalla saisimme myös tuon uuden komposiittiterassin nostettua nurmikon korkeudelle! Pelkästään sisäpihan uuden oven kohdalla tulisi pieni syvennys jotta uuden "parveke/terassioven saa auki.

Isännällä on hyvät kontaktit tämän mahdollistamiseen koska hänen entisellä pelikaverilla on firma joka tuo komposiittiterassia Suomeen. (timbertech.fi) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti