Moni-ilmeinen erillistalo länsirinteessä. Toista samanlaista ei löydy. Talo on eri tasoissa kallion päällä. Talo on rakennettu 1960 ja sitä on laajennettu 1967. Taloa on kunnostettu säännöllisin väliajoin, mutta iso saneerausprojekti alkoi 2013 ja valmistui kesällä 2015.

torstai 17. huhtikuuta 2014

Officen kerroksen vaalea seinä

Olisiko tälläinen luonnonvalkoinen pinta sopiva officen käytävään tiiliseinän kaveriksi?

3 kommenttia:

  1. Kuvasta vähän vaikea saada oikeaa kuvaa miltä se näyttää oikeassa valossa? Itse olin miettinyt erittäin valkoista väriä mutta nyt jopa lattian sävyn kanssa yhteensopivaa vaalean betonin harmaa kiinnostaisi. En myöskään poissulje ylläolevaa kuvaa, onko tuo kuvan väri suht lähellä sitä mitä seinien väri on tällä hetkellä vai valkoisempi tai harmaampi? Tämänhetkinen seinäväri on ehkä hieman?

    VastaaPoista
  2. Kuva ei anna oikeata sävyä, mutta kyseessä olisi luonnonvalkoinen kun nyt on enemmän liidun valkoinen väri, luonnonvalkoinen olisi pehmeämpi. Mutta entä karheus?

    VastaaPoista
  3. Karheus on hyvä Officekerrokseen, eli mennään sillä. Mutta väristä en ole ihan varma. Olisiko tuo liidunvalkoinen kuitenkin parempi, tuleeko luonnonvalkoisesta vähän "likaisempi/synkempi/keltaisempi" kuin liidunvalkoisesta kun tila on kuitenkin matala ja muutenkin kerros saa aika vähän auringonvaloa. Thoughts? Olisiko siinä tapauksessa vaalean harmaa (eli suunnilleen sama kuin lattian värisävy) toinen vaihtoehto mielummin kuin luonnonvalkoinen?

    VastaaPoista