Moni-ilmeinen erillistalo länsirinteessä. Toista samanlaista ei löydy. Talo on eri tasoissa kallion päällä. Talo on rakennettu 1960 ja sitä on laajennettu 1967. Taloa on kunnostettu säännöllisin väliajoin, mutta iso saneerausprojekti alkoi 2013 ja valmistui kesällä 2015.

torstai 25. syyskuuta 2014

Tänkapå!


SPA'han menevä seinä. Miltä osin merkataan. 1. koko seinä vai 2. osa seinää. 3. millä merkataan?
Hauska teksti voisi olla kiva! Kaide matta musta. Alas menevät portaat mattoa, ympärillä tummaa parkettia.



Kylpyhuoneiden seinälaatta

6 kommenttia:

  1. Keittiö: nousulla ja kiiltävä 10*20 cm harmaa saumaväri
    Kylpyhuoneet: tasainen ja kiiltävä 10*20cm harmaa saumaväri
    Keittiön lattia: mustilla välipaloille ja harmaa saumaväri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletteko varmoja kiiltävästä kylpyhuoneeseen, ettei pomppaa liikaa silmille?

      Poista
    2. Hyvä että huomasit ei ollut todellakaan tarkoitus ottaa kiiltävää kylpyhuoneeseen vaan himmeä laatta sinne!!

      Poista
  2. Spa kaide: maalataan mattamustaksi
    Spa seinä: Loistavia ideoita. Tykätään tuosta naamasta ja "schhhhh" eleestä koska se käy SPAhan ja myös koko makuuhuonesiipeen. Mutta sopiiko käytävän muuhun ilmeesen = barn door, tammi lattia ja ovet? Ehkä tuo naamamaalaus on vähän liian moderni? Jos on niin ehkä joku käytävän muuhun tyyliin sopiva einä olisi parempi?
    SPA ovi: Ovi voisi olla tammi kehyksillä ja satiinilasilla (Pitää olla Skaala ovi jotta sopii makuuhuoneiden oviin) johon tulisi texti SPA - at (the) Westend Grand niin kuin meidän pinterest sivuilla olevassa mustakehyksisessä ovessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten pelkkä teksti Spa oven yläpuolelle esim. "Relax to rest, release, unwind" Sopisi ehkä hyvin satiinilasioven kanssa, missä lukee S|P|A.
      Iso barn door tuottaa seuraavanlaiset ongelmat: 180 cm leveys. Liukuu suunniteltun kuvaseinän päälle, eli ei voi toteuttaa. Ehdotan kaksi erillistä barn dooria, jossa mustat massiiviset takorautahelat. Sävy antiikkitammi joka sopii lattiaan.

      Poista
    2. Mietitään vielä sen sitä seinää mutta ovi on hyvä jos on satiinilasia ja just tolla S I P I A tekstillä. Voitko ottaa Skaalalta tarjoukset ovista? Ole yhteydessä Vesa Vainioon, hän hoiti meidän Vessö ikkunaprojektia.
      Joo ok toi iso barn door voi olla vaikee. Meillä mökillä pari vanhaa ovea jotka voisi ehkä käyttää (niitä pitäisi vaan pienentää) jos ne maalais antiikkitammella ja makeet takorautahelat niihin?

      Poista